Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det han gav mig.


case of the ex.





möte med onakafilen grön tesmak
sporadiskt beroende av falafel från folkets kebab
god kännedom av sunkiga kina/indiska krogar kring medis
stamkort på number one video
fyra ord från det polska språket
namnet på arsenals startelva
alla seinfeldsäsonger om igen
nyår i en trist polsk stad som tydligen \"är såå vacker på sommaren\"
skrikande onsdagar på o\'learys
möte med svenskpolska maffian
lucky star singha cobra
genomgång av japanska kvalitetsrullar
sex
i en trappuppgång








ett litet märke vid mitt vänstra bröst som växte för var gång
han vek med blicken
vände sig
somnade om

















skavsår
liggsår
vinterkräksjuka





































Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 751 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-19 00:58



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
alltså utifrån det du beskriver här
verkar The Ex vara trevlig :)
...jag skulle inte ha några som helst problem att umgås med någon sådan här person (om vi bortser från de två sista verserna)
2008-04-22

  Aisha VIP
....vilken intressant vinkling av ett ex.....
sååå bra....
du har på några korta eleganta rader fått med en hel liten novell....
jag är imponerad!
applåd!
kram från Aisha
2008-04-21

  Tabes
Saklig uppräkning som tar en ny vändning efter varje mellanrum. Eller kanske under varje mellanrum. Faktum är att det händer väldigt mycket i dessa mellanrum för mig som läsare. Ledsam historia men ett spännande upplägg.
2008-04-20

  Jer
Kom hit efter din FB för att kolla update, osäkert vad som väntade.
Antar att det är just ´case of the ex´.
Har aldrig läst en ex-story som slutade lyckligt.
Dock diktens humoristiska detaljer väcker mitt intresse, med roliga vinklingar, som ibland kommer något oväntat. Om det är något jag har lärt mig om det polska humöret, så är det att polskorna är livliga och energiska. Sedan kommer diktens avslutning med korta rader och sjuka inslag, som tyder på det snabba och illa förhållandetsslut.
Från innehållet att döma, handlade detta kulturutbyte om allt annat än story about nothing som i Seinfeld.

Bra skrivit Tove!

Själv så hoppas jag någon dag att besöka den kulturrike Poland och Tjeckien.


2008-04-19


  aftermath
många återblickar/betraktelser kring exet att fundera över
en del \"igenkänningsfaktorer\" ... lite trista incidenter på slutet som säkert delas av kreti
sammanslaget en spännande återblick/betraktesle
..men Warzawa ÄR vackert om sommaren
om man vill dit förstås..
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP