Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack Mimmi, som gav mig ordet. Jag tjuvlånar det av dig....




Samhörighet

nära dig, tätt intill
väcks närhetsberoendet
av själens värme




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-06-19 14:44



Bookmark and Share


    Jnåt
Den värmen har du återgett som bara du kan.
2005-06-27

    Mejja
Vågar knappt andas, kanske försvinner känslan som då väckts! Så precist fångat... hjälp så nära det kom...nästan svårt läsa.
2005-06-20

  Markattan
Så ömt och vackert, precis så är det!
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

carimba