Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi blir aldrig något mer.






du sa jag var
en glasbit i sand



och stränderna
haven de vilda
enbart
din flykt


























Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 712 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-21 22:53



Bookmark and Share


  Hannadraken
Just såna här strofer lyfter bortom det vardagliga, det banala. Det spränger tanken till bortom. Vore jag du skulle jag foga detta till en längre dikt. Här har de enkom väckt nyfikenheten.
2008-04-23

    Melona
få ord som säger
mycket
och de är sällsamt svårmodigt skrivna

det känns verkligen i gråttrakten av min mage att läsa detta

och sen då, det effektfulla
långa vita tomrummet

som att nu, ja, nu finns inga ord som förmedlar
inte heller några ord som
kan sättas på de känslor som ligger under rubriken och gör så ont...

du berör, verkligen!
2008-04-22

  Tabes
Eteriskt och koncist på samma gång! Snyggt!
2008-04-22

  Lena Renman
Ödesmättade ord om ett steg utan återvändo. En glasbit i sant, det gjorde ont i hälen elelr var det själen?

Som vanligt helt makalöst bra skrivet av dig men så långt ner till länken, att kommentera ...

lena
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP