Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten asfaltsblomma

Sökande den mening
där svaret finns att finna
där själen kan bli mättad
och känslor fritt kan rinna

Nu är jag som en viskning
spridd bland höga berg
ett eko av nån annan
som sakta blekt sin färg

Så svårt det är att vara
en stark och trygg person
som alltid törs va ärlig
och har en klar vision

Att våga bryta mönster
fast orden låter tomma
Jag önskar att jag vore
en liten asfalts blomma




Fri vers av Thommy
Läst 353 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-24 19:26



Bookmark and Share


  Tärningen är kastad
När man får en sådan där ilning genom kroppen, som går ända upp i nacken när man läser. Då är det bra skrivit. Och det fick jag.
2008-04-25

  Bodil Sandberg VIP
Vilken helt fantastisk dikt som berättar känslan så fullt ut..än en gång applåder Thommy!!!!
2008-04-25

    sunnanvind
glömde säga ...*bokmärker så klart!;)
2008-04-24

    sunnanvind
Du har skrivit med ord som berör stakt här...applåder vännen!:)
2008-04-24

    snöö
Härligt diktat med flödande rim och ett innehåll som berör. Vackert!
2008-04-24

  Erik L
Väldigt bra. Här har du lyckats och spontant känns det som en av dina bättre dikter!
2008-04-24

  Björn Karlsson
Naket ärligt kraftfult
och skrivet med skön poesi

Tack
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy