Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den levande önskans trygga förvar

 




Vi drömde en dag
medan solen lyste på oss

vid stranden.

En segelbåt en segelbåt
dit mitt hjärta längtar

och min kropp väntar
att vaggas stilla till sömns

av vågorna . . .

Tiden kommer tiden går
känslorna väcks till liv och dör
och frukterna i hjärtats solträdgård
mognar och skördas.

Ännu är inte den dagen kommen
men en segelbåt en segelbåt
havets fukt och luftens friska sälta.

En havsvandring och du . . .  havet
låt min kropp färdas på din yta.
En segelbåt en segelbåt jag är
gjord av trädets torra löv och kvistar

Krusningarna på den blåa ytan för med sig
delfinernas sång och löven blir gröna.

Gyllene sand och två rosa fötter.

Där vid stranden.

En segelbåt.

Jag är

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 583 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-04-26 14:39



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vacker önskan, skön poesi! En ren njutning att läsa och fortsätt du att vara den du är.
2008-04-27

  aol
så vacker poesi får så fina bilder
2008-04-26

  Ilona _L
Jag får ståpäls!
Du fick med nästan alla mina känslosträngars affirmationer!
Jättefint vännen!
2008-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Än en gång: så härligt det doftar Ellada och Medelhavet om denna aptitretande anrättning!
2008-04-26

  devilsangel
Ger mycket vackra bilder...så fint skrivet vännen!!
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman