Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sireners sång

 

så fångas vi av lockande bilder
sända genom vår hjärna
projicerade i verkligheter
vi saknar orden för att beskriva
vilse likt Odysses far vi
kors och tvärs över illusionens hav

väl hemma igen liknar allt en skuggas teater
stark är sireners sång




Övriga genrer av kath
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-06-21 09:16



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ja jag "saknar orden för att beskriva" allt liknar "en skuggas teater" men denna text har DET. svårt att plocka fram kärnan men jag röstar på "stark är sireners sång"
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath