Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kvällens sol då björkar glöda

I kvällens sol syns björken glöda
näktergal ger ton
Grävlingen i jakt på föda
lunkar över bron

Från skogen hör man spetten knacka
på en torkad stam
och över gröna ängar flacka
leker årets lamm

Allt det sköna tar jag in
från trappen vid mitt hus
Det vackraste jag någonsin
har sett i solens ljus




Fri vers av Thommy
Läst 727 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-04-28 20:13



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Orden målar vackra bilder i denna dikt.
Applåd!
2008-05-13

  Tärningen är kastad
En härlig dikt och en härlig utsikt
2008-04-29

    Mr.painter
Bra bra
2008-04-29

  © anakreon VIP
Snygga grejer!
2008-04-29

  Fredrik Stillesjö
Hej Thommy!

Härlig rimmad dikt om naturens fröjd, helt i min smak (skulle kunna skriva något liknande själv)! Applåderar!

Hälsar Fredrik
2008-04-29

  Lena K Nilsson VIP
Dina ord ger en härlig känsla...
2008-04-29

  anits VIP
underbart vackert,vilken härlig
känsla kunna sitta på trappen
ta in allt det vackra
2008-04-29

  Bodil Sandberg
Helt bedårande ..jag njuter dina rader..applåder!!!!!
2008-04-29

  Thirre
Otroligt vackert rimmat och skildrat!
2008-04-28

    JJ VIP
Ja att sitta på trappan och avnjuta våren är inte fy skam! Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-04-28

  Björn Karlsson
Härligt skaldat Thommy
gillar särskilt det där med grytsvinet över bron

Ofta buspaket som gillar att skrota runt på nattliga promenader gring fex och stugor

Tack för dina fantastiska bilder
2008-04-28

    sunnanvind
Underbart!!! Tack för sittning vid din stuga...du skriver med så\'n känsla...som vanligt...!
2008-04-28

  Erik L
Fint och stämningsfullt!
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy