Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT HOPP


Stjärnfall, ångestfall
i icke-synkroniserad tid;
hjärtat galopperar
kroppen konvulserar
ångestfull

Stjärnfall, lyckligfall,
gräset glänser
buskar lyser
livet gror
lugnet sprides långt omkring.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 504 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-28 23:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja våren för med sig hoppet och ljuset ..gripande vacker poesi Nils!!!
2008-04-30

  Lena K Nilsson VIP
Grattis till \"läsvärd\"! Ja, din text är väl värd att hamna här!
2008-04-30

    Maria Malm
Ibland går livet lätt, ibland tyngre..för många är våren hoppens tid, men inte för alla.
2008-04-29

  Lena K Nilsson VIP
Våren är hoppets tid... Tycker om din text!
2008-04-29

  mare VIP
..hoppet är vårens ljus...färger av liv, när allting gror.......
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors