Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryr mig inte ett dugg (faktiskt)

En kopp
rykande
hett
Och blicken
du vet
den där
(falska)
oberörda blicken
som säger
jag bryr mig inte alls
inte ett djävla dugg
(faktiskt)

Jag bara råkar
sitta här
och det är faktiskt
en slump
att jag råkat
sitta här
den senaste
veckan
månaden
året

Kom inte och påstå
att jag skulle bry mig
att jag skulle vilja
ha dig
tillbaka
För jag vet
hur du låter
när du sover
Och det är hemskt
att inse
men jag vet
din mammas
skostorlek

Nej, jag är
inte patetisk
lever inte kvar
Jag har gått
vidare
NU
reser jag mig
och går
Att jag kommer
tillbaka
imorgon
beror enbart
på utsikten
och inte alls
på dig




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 602 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-30 00:41



Bookmark and Share


  danshäxan
den här är superbra....
säger allt och på ett så...
tillfälligt sätt. / danshäxan
2008-08-01

  Smultris
som en fortsättning på din andra dikt, den som du skrev för några år sedan som fått så sjukt många kommentarer... bla av mig;)

detta är bra, fan så bra.
2008-05-01

  Manal
jag njuter av dina ord, som alltid.
2008-05-01

  lodjuret/seglare VIP
jäklar, nu hann du före, hade just själv tänkt lägga ut en dubbelbottnad text som skulle få en minst handfull läsare
hur jag avundas dig? svårt

jo den här texten är ren poesi
det ser man direkt
därför får den också
trenne av blomman hästhov
(tussilago, populärt kallad)
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart