Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting kan bli så trasigt som en människa...


Fragile, handle with care


Så liten och trasig med tårar på kind

gråten brinner på djupet
bränner ut
allt som blir kvar, en tom öken


Ett raserat torn, en förfallen ruin

en förvriden rest av vad som en
gång var en människa

bränd till en tynande skugga





Fri vers av Gawain
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-30 10:55



Bookmark and Share


  Arwen
träffande text! och vackert skriven.
2008-05-02

    LadyFool
rakt och ärligt.. kan va svårt att sätta ord på den tomhet som kan härbärgera i kroppen, förmodligen den svårtaste känslan att beskriva.. men du har lyckats få fram hur skrämmande svag/trasig man faktiskt kan bli..
2008-05-01

    Melona
jävlar

vad bra den här är...

aj aj!
2008-05-01

    eva m h
Hemskt men sant!
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain