Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
let\'s dance


inga läppglans i världen.





det är ingen idé
dina ord
försvarstal
en smetig sörja
fastnar längs mina händer


och det är ingen som ser
att kungen gråter
himlen är bestulen
och inte ens blondinerna ler


min kredit är slut
och flickan i kassan har kniven mot strupen
inga läppglans i världen
kan rädda henne


för det är ingen idé
det är slut nu älsking
ingen sörjer
den gråt som inte syns






Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 856 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-04-30 18:29



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
\"ingen sörjer den gråt som inte finns... \"fint skrivet!!!
2008-05-02

  Ola Rydberg
Snyggt berörande
2008-05-02

    Virtute
oj, grym! andra strofen är speciell
2008-05-02

  lilla t
Vad skriver man om denna? Den är rätt fram *tjong rätt in i magen*
2008-05-02

  mayhem and order
brabrabrabra!sting, glöd och bubbel under locket.
2008-05-02

  jenny p
Mycket mycket fångande och välskriven. BRAVO!
2008-05-02

  Lena Renman
Ord och inga visaor, vasst med sarkasm och tydlighet avslutas detta både i akt och mening!

\"ingen sörjer
den gråt som inte syns\"

Applåder

Lena
2008-05-01

  Матрёшa
Åh jag gillar denna dikten mycket! Så härligt sarkastisk underton! =)
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP