Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna tårars färd



försöker nå det tömda
nudda vid allvaret
det släckta själahav
dina ögons död

med händers ömhet
stryka bort
vilsna tårars färd
påminna det glömda vraket
om kärlek utan tomhet

vill hålla dig försiktigt
så du inte går förlorad
när mötet värker
i spegelbilden av dig själv

vackra mönster
av ditt inre
för varje blick utom din













Fri vers av devilsangel
Läst 458 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-05-02 16:41



Bookmark and Share


  isidore
Du skriver så underbart att jag blir ledsen.
2008-05-23

  Nina V A
berör mig och anslaget ljuder verkligen starkt rakt igenom, ja verkligen!
2008-05-17

  isabel louise
djup och varm poesi som berör mig mycket starkt!
2008-05-12

  Maria T
Den här dikten är så fylld av värme, ömhet, härlek
till ett släkt själahav.
Mycket bra.
2008-05-09

  Lasseman VIP
Du är en stor poet med så mycket värme i ditt bröst och delar med dig och man blir så hänförd att man måste läsa om och om igen .. tack denna kändes! du få torka mina tårar när du vill kramar och applåder
2008-05-07

  Ezo
Mycket djup och äkta i det innersta. Du berör och skriver mycket starkt och skarpt. Bra, bra, mycket bra :)
2008-05-06

    Bodil Sandberg
gåshud..det här är så starkt..så innerligen varmt och gripande varligt..en stor bukett rosor till dig för den här!!!!
2008-05-06

  Lena Renman
Mycket vackert och med stor värme att ge med ömma händer.
Lena
2008-05-04

    JJ VIP
Du är så duktig på att bygga upp en stämning berätta hemlighetsfullt och att sedan få till ett snyggt slut! Applåd givetvis! Mvh. JJ.
2008-05-03

  aftermath
berörande och rörande rader av insikt
2008-05-02

  Bjarne Nordbö
Sista versen är ju helt bedårande.
2008-05-02

    © Birgitta Wäppling VIP
Lovande titel, till en dikt som håller vad som utlovats.
2008-05-02

  aol
sarka rader i en poes som griper tag i något inom mej
när mötet värker ispegelbilden
av dej själv du är suverän jag bara bugar
2008-05-02

    Lindizz
bara titeln fångade mig, så vacker, så läser jag och berörs åter igen av din vackra poesi.
2008-05-02

    sunnanvind
mycket vackert skrivet...!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel