Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden är lånad av www.solna.se


förgätmigej

 

 

 

den jag tog förgiven
gör mest ont att förlora

förlåt
du aldrig förglömda
förlåt
för att jag inte förstod
att du inte skulle i mitt liv förbli

men när ska jag mig själv förlåta
för att ha varit så avlägsen

 


förgätmigej




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 1358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-05 15:32



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket tänkvärd ... viktig och starkt berörande .. Du skriver med känsla och vemod .. Underbar!
2011-01-21

  Karl-Bo Lundstedt VIP
DUU!!!
Den här visste vart den tog..
Du kan konsten att på
några få rader
åskådliggöra sanningens esséns...
kb
2008-06-04

    huldran
Lovar, denna text blir ihågkommen
2008-05-18

  Fredric
mycket vacker text, med ett härligt djup och språk.. Härlig!
2008-05-05

  Hapalochlaena
Väldigt vacker dikt.
Den berör och känns.
Applåd!
2008-05-05

  Ola Rydberg
väldigt vacker dikt
med ett stråk av sorg i sig
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon