Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny


så jag går ut på mina promenader
läser mina läxor för sent
glömmer bort prov och städning

får bort den där hamrande känslan av
jag borde


lever för stunden fastän framtiden blir lidande
ägnar inte en tanke åt konsekvenser

det är sommar nu
och jag tar studenten




Fri vers av xtla
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xtla