Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var trygg i din längtan



håll fast i det ljus
som börjar spira
i själens ständigt kalla rum
bär känslan kvar
att du alltid duger
du är ensam ansvarig
för livets krav

var trygg i din längtan
att du en dag når fram
till din strävan att känna
det som talat i tomhet

för det finns mer
än du ser idag
det brustna kan läka
om du ger tid att förstå

stanna kvar i det du är
även när benen
vill springa ifrån
den du är under maskerna
som skyddar dig

när minnen torterar
väcker mardrömmar som förföljer
var lugn i din styrka
att du överlever allt

se dig med värme
respekt och kärlek
och du ska känna
din pånyttfödelse
i en läkande själ




Fri vers av devilsangel
Läst 555 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-05-09 09:39



Bookmark and Share


  isabel louise
tröstande mjuka rader....ge aldrig upp!
2008-05-12

  coffe
mjauu så mjuk och kraftig//c
2008-05-10

    Bodil Sandberg
Helt underbart att läsa min vän..man finner onekligen tröst i dina rader!!!
2008-05-10

  friheten
Man ska nog läsa om den om och om igen, för den är kannon bra
2008-05-09

    mr cloud
gud, va bra ! (:
2008-05-09

    ej medlem längre
Härligt diktat om tryggheten i sig själv!
Grattis och applåd!
2008-05-09

  Maria T
Lugn, trygg, harmonisk poesi
Mycket bra.
2008-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Mycket inspirerande och uppmuntrande samt vackert uttryckt!
Fast jag tror att detta förutsätter en verklig pånyttfödelse. Genom Jesus Kristus.
2008-05-09

    JJ VIP
En dikt med en stor portion sanning, känner kraften bakom orden, känner hoppet och målsättningen, ser vägen där allt är möjligt!
Gillar din styrka likväl som din skörhet! Mvh. JJ.
2008-05-09

  Maria Zena Viklund
så sanna ord, så vackert skrivet, applåd o grattis!
2008-05-09

    sunnanvind
Grattis!:)
2008-05-09

  Virvelvinda
Vacker uppmuntran som jag läser om och om...
2008-05-09

  Hannadraken
lät denna bön (eller välsignelse) tala rakt in i mitt hjärta idag. Den är som ett stadigt, men svagt ljus i turbulent dimma. Tack för lite ny kraft!
2008-05-09

    Maria Malm
Fyllt av hopp och insikt, man har ett ansvar i att ta hand om sig själv.
2008-05-09

    © Birgitta Wäppling VIP
Hoppingivande och insiktsfullt skrivet.
2008-05-09

  aol
en så sann trösterik dikt den lägger sig som balsam på såren
2008-05-09

    sunnanvind
mycket fint o hoppfyllt!
2008-05-09

    Lindizz
Ord som jag bär med mig, en varm och innerlig dikt.
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel