Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner hur jag darrar



något i dina vilsna ögon
så lockande farliga
det spännande förföriska
i försiktigt blygsamt leende

känner hur jag darrar
av åtrå lust och välbehag
dina ord som sprider sig
likt dimmors mjuka slöjor
perfekt placerade stavelser
landar under själens försvar

du håller mig i ödmjukhet
lugnar havets brutala stormar
vänder kalla vågspel
mot lättjan i din kyss

fullständigt ovetande
om din sexighet
vad du gör med min kontroll
min fantasi
mina drömmar

men främst min verklighet

för där ser jag
hur vacker du är




Fri vers av devilsangel
Läst 382 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-05-10 15:31



Bookmark and Share


  isabel louise
Åh så underbart vackert!!!
2008-05-12

    Maria Malm
Ljuvligt!
2008-05-12

    JJ VIP
Ja otroligt vackert! Berörande vackert! Ovillkorat vackert! Mvh. JJ.
2008-05-12

  Maria Zena Viklund
vackert om åtrå!
2008-05-11

  Havsjungfrun
wow!
2008-05-10

  coffe
underbart placerad i min själ och vacker som dimmors mjuka slöjor ,du fångar och skapar känslor som tar mig till ett annat land,,tack//c
2008-05-10

    ej medlem längre
Pirrig åtrå och fantasi...ljuvligt är det och fint beskriver du den:)))
2008-05-10

  Lena Renman
Vilken fin kärleksförklaring och vilka sköna känslor du beskriver.
lena
2008-05-10

    Bodil Sandberg
Jesses som du sätter kärlekens lusta och fröjd på pränt här..åtrå åtrå glödande lava genom raderna...så underbart vackert och bedårande fint min vän!!!!applåder!!!
2008-05-10

  aol
kärleksfullt berörande vackert
2008-05-10

    sunnanvind
Applåderar! mycket vackert!!!
2008-05-10

  camillala
åh, så skön läsning!
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel