Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marcus

 

 

 

marcus marcus marcus marcus marcus marcus marcus marcus jag vill aldrig lämna dig igen jag vill blanda mina tårar med dina.

marcus marcus marcus, jag bär dig i mig jag vet och nu är du här igen.

marcus marcus marcus marcus jag vill aldrig lämna dig igen och inte glömma dig och inte tveka över dig och inte över över dig ingenting jag vill bara flyga med dig fläta våra själar och tystnad.

marcus marcus jag vill bo i stillheten lugnet och mitt hår ska bädda ner oss under jorden och i himlen ska vi andas blått.

marcus jag vill aldrig känna någonting annat nu än att du finns och därför känner jag ett lyckorus som aldrig aldrig slocknar.  




Fri vers av dopehat
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-10 20:46



Bookmark and Share


  ElinaO
Who is marcus girfriend? or maby he\'s just made up? You dont have to tell me :D
2008-05-13

  mikael ejdemyr VIP
Vilken känsla! Sorg som blir till en gränsöverskridande extatisk lycka! Hur vardagligt som helst men med en poetisk kraft som närmar sig magi.
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

dopehat
dopehat