Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värnlös



Åh älskling
när stjärnorna
dansar i ditt hår
och munnen
den röda
ler
Finns det ingen
skottsäker väst
i världen
som hjälper




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 607 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-11 09:19



Bookmark and Share


  Manal
underbart!!
2008-05-31

    inmeddiginålsögatkamel
oj. sant till tusen.
fint!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart