Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under längtans dunkla vingar


jag vet inte om minnena
är den starkaste länken mellan oss
eller om något ännu brinner

jag vet att du känns inuti mig
som vårvindars ljuva beröringar
men även som stormvågors katastrofer

kanske var vi en idyll
av gränslös längtan
i ögons djupa brunnar
där vi sökte efter något mer
än livet kunde ge

jag vet att inget existerar
under längtans dunkla vingar
verkligheten ter sig så
att ingen orkar bära
och inte heller älska
utanför sitt eget förstånd

jag vet inte vad du är nu
men jag vet vad du var
och kanske är det svåraste av allt
att acceptera
svalnade känslors tomrum






Fri vers av devilsangel
Läst 399 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-05-11 19:09



Bookmark and Share


  isabel louise
åh så underbart vackert!! blir alldeles rörd! ljuvlig vemodig poesi!
2008-05-12

  Maria T
Dikten beskriver längtan saknad på ett innerligt sätt
2008-05-12

    Maria Malm
Tungt att inse känslorna ibland..vackert skrivet om detta..
2008-05-12

    JJ VIP
Vemodigt och smärtsamt... En förlust... Insikten är tung ibland... Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-05-12

    Lindizz
vemodsvackra rader, öppna rader som berör. Mycket välskriven poesi.
2008-05-12

  Lena Renman
Väl nedteckande minnsord och väcker och ger skönhet och smärta.
lena
2008-05-12

    ej medlem längre
Förbaskat snyggt skrivet! Varje ord sitter som smäck och varje formulering är glasklar!:)
2008-05-11

    sunnanvind
Vackersorgligt!
2008-05-11

    Bodil Sandberg
O så starkt så vemodsvackert..fenomenala poetissa!!!!applåder!!!
2008-05-11

  Just Emotions
kanonsnyggt!!
2008-05-11

  aol
så äkta så rakt sista raden så stor
svalnade känsors tomrum
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel