Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från: \"Historia för vår överlevnad\"


GUDOMLIG VIND, NOVEMBER 1944


Tusenden och tusenden
av skira körsbärsblomblad
faller sakta över Dig
Du de Gudomligas son.

Tusenden och tusenden
av dina landsmäns tankar
går till Dig
Du de Gudomligas son.

Utför Din plikt med glädje
utför Din plikt med stolthet
den Gudomliga vinden sveper
Du återfödes i Gudars land.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-12 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors