Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skölj min själ

Skölj min själ i renat vatten
gör mig fri från skuld
låt mig hänga över natten
till morgon gryr i guld

Badda sen de sår jag bär
i solens varma sken
Svarta tankar som mig tär
tynger mig som sten

Lyft mitt ok och gör mig fri
låt bördorna försvinna
en smekning av din hands magi
jag älskar dig min kvinna




Fri vers av Thommy
Läst 492 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-12 19:05



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Å så underbart vackert Thommy..en hyllning värd mången applåd!!!
2008-05-16

  Erik L
Mycket bra dikt som håller hela vägen in i mål. Här har dy lyckats väl med rim och ordval.
2008-05-12

  Tärningen är kastad
Jag säger bara, du är i en klass för dig själv. Ju mer jag läser av dig, ju mer blir jag imponerad.Jag läste den högt för min fru och hon undra om jag hade skrivit den själv. Jag svara.Nej men jag önskar att jag hade gjort det.
2008-05-12

    sunnanvind
Thommy, vilken vacker dikt!!! Tack för njutbar läsning! Sunnanvind
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy