Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegeln är min bästa vän

Spegeln är min bästa vän.
Hon är ärlig.

Ställer mig framför henne,
får raka svar.
Hon ljuger aldrig.
Bara ibland.










Övriga genrer av syster pion
Läst 503 gånger
Publicerad 2005-06-25 20:03



Bookmark and Share


    vilsen
så är det ! bra !
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

syster pion