Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
baby we\'re so high, walking on clouds


vikten av att känna

-Att blunda
utan att kunna släppa känslan
och
att vara en tanke ifrån att flyga
högre än någonsin.


-Att känna kroppens alla delar
utan att behöva känna efter längre
än just nu.


-Att känna hjärtats slag
och att veta att varje slag
är för kärleken.


-Att våga säga

såhär känner jag för dig.




Fri vers av syster pion
Läst 629 gånger
Publicerad 2006-07-09 14:03



Bookmark and Share


  Thorvald Berthelsen
En godt udtrykt oplevelse af drømmen der i halvsøvne bliver en helt kropsnær livs- og kærlighedsytring.
2006-07-09

    livräddaren
underbar känsla :)
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

syster pion