Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland vill jag bara känna att jag finns (och att du inte gör det)

Jag kan lika gärna säga hur det är
hur känslan bara VÄRKER inom mig
ja
jag skulle till och med kunna gråta ut orden
för att få dig att se;
Jag finns närmare stormen än du tror.
Och baby, du är den enda som kan stoppa den
utan att ta för mycket på det onda.

Men jag måste erkänna;
just nu vill jag att det ska göra ont
att det ska bulta lite vid det onda
det är det enda som får mig att känna att jag finns
(och att du inte gör det)

så jag är tyst

ett litet tag till...




Fri vers av syster pion
Läst 672 gånger
Publicerad 2006-05-30 20:12



Bookmark and Share


    NoMi F
Kärlek , kärlek
så bedjande och känsligt
En härlig poesi
Fint knåpat
2006-06-07

  Den_döda_poeten
Mkt fin och känslosam dikt :D Så duuuuttteee då är!
2006-06-02

    livräddaren
helt underbar bra!titeln är ljuvlig och hela dikten är helt enkelt bäst!
2006-05-31

  Propella
Vad jag har längtat! *jublar* Och så börjar du skriva igen - tack! Och vilken text sen...

"Och baby, du är den enda som kan stoppa den
utan att ta för mycket på det onda."

kan inte bli bättre. Nej det kan det inte.
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

syster pion