Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bygga en bro


Jag önskar jag
kunde bygga en
bro
En bro mellan
dig och mig
Fästena skulle
gå från mitt
hjärta till ditt
och från ditt
hjärta till mitt
En bro som skulle
förbinda oss
vart vi än
befinner oss

Men fästena
finns endast
i mig
Du vill vara
utan
Men ändå...
Jag önskar jag
kunde bygga
en bro




Fri vers av Jessi
Läst 652 gånger
Publicerad 2005-07-15 20:17



Bookmark and Share


  Charly
Jag gillar det dær " vill bygga en bro".Det funkar mycket bra i en vacker kærleksdikt...
2005-07-17

    syster pion
underbart skrivet! favorit..
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi