Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det krävs så lite.


duvet?

härifrån har jag lust att skrika på dig
ibland
när du står och ler men jag vet inte om jag ska le tillbaka
eller inte se dig alls
för
när dina tankar är så långt bort från mina
duvet när dom aldrig möts
då undrar jag
vad gör vi här
när vi kan vara någon annanstans?




Fri vers av syster pion
Läst 676 gånger
Publicerad 2006-05-10 23:12



Bookmark and Share


  Propella
Åh. Ja! Nu gör du sådär igen; bara snubblar in här och skriver en sånhär text som ger mig gåshud överallt.
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

syster pion