Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bind min tid här vill jag stanna

Bind min tid här vill jag stanna
ett ögonblick av frid
stenen från mitt bröst får falla
för beständig tid

Lyft min själ nu är du fri
låt tanken spela fritt
led min kropp på livets stig
mot öden nån har smitt

Stenen löstes upp till stoft
den dag jag släppte tag
men innan var den grå och tung
allt annat än behag

Aldrig mer jag plockar upp
en börda byggd på smärta
hur liten den än synes va
det tynger så mitt hjärta




Fri vers av Thommy
Läst 596 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-14 20:15



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja här finns lättnaden som någon sa..lättnaden och värnandet om resten av livet ..underbart fina rader!!!
2008-05-16

  nettizen
Lättnaden lyser starkt i den här.
Mycket mycket välskrivet!
2008-05-15

  thyra
Orden är fulla av förväntan och tillförsikt. Fint!
2008-05-14

    sunnanvind
Livsbejakande glad dikt!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy