Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I havets kristallklara



någonstans under skuggorna
finns alltid ljusets smäktande
förföriska sken
från ditt leende jag andas
rent och bekymmerslöst

i brunnar av djupaste mörker
drar du mig upp
med händer av kärlek
vägleder du mig från ondskan
öppnar dörrar jag stängt
av rädslans förrödiska flykt

varje morgon lyser guld
på nyupptäckta stränder
i havets kristallklara
är din vackra spegelbild
allt min blick förnimmer











Fri vers av devilsangel
Läst 762 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-05-18 08:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite kul...denna din fina text är relaterat med min senaste...*L*
2008-07-04

    Bodil Sandberg
Jag ser et hav..och mitt i de glittrande vågor..en skimrande gestalt..blickandes mot den nalkandes gryning...bedårande varm och vacker poesi!!!
2008-05-22

  Lena Renman
Så vackert och ett sådant ljus dessa rader sänder ut.
Lena
2008-05-20

    ej medlem längre
Du är genialisk i ditt skrivande, man drunknar i dina ord, i dina rader som väver in en speciell skönhet i meningarna.
Tusen tack för dina ord, och den fina läsningen man lär sig så mycket utav!
2008-05-20

  Mona*
Vackert!
2008-05-18

    Erika H
tänk den kraft som kan finnas i händer som vill väl
i blickar som värmer
hos den som har satt det egna åt sidan

vackert komponerad text som rör sig mjukt och ger... värme

vackert...
2008-05-18

    Maria Malm
Kärlekens krafter..förtjusande sista strof..
2008-05-18

    ej medlem längre
Kristallklart vacker och hoppfull i sin helhet är denna åter igen mycket genomarbetade och tankeväckande dikt!
Skön läsning vännen!
2008-05-18

    Lindizz
Tycker mycket om sista stycket, en väldigt fin och vacker text.
2008-05-18

  Bjarne Nordbö
Så ska det vara. Och du formar det så väl med dina ord.
2008-05-18

  "Silver" VIP
\"från ditt leende jag andas\"

\"varje morgon lyser guld
på nyupptäckta stränder\"

Från mörker till ljus, som alltid med de spännande ordkombinationerna som lyser i en bred skala av färger.
Vackert och hoppfullt.
2008-05-18

  Maria Zena Viklund
så vackert!

varje morgon lyser guld
på nyupptäckta stränder

applåder!
2008-05-18

    sunnanvind
Mycket vackert...gnistrande vackert!
2008-05-18

  aol
så bejakande så käleksfull blir så berörd
2008-05-18

    JJ VIP
En vacker och hoppfullt förtröstande dikt! Händer av kärlek, smäktande ljus, en vägledare... Fint och snyggt skrivet! Mvh. JJ.
2008-05-18

  Kristina Wallbing
\"varje morgon lyser guld
på nyupptäckta stränder\"; fantastisk formulering!!
Och en underbart hoppfull dikt!
2008-05-18

  Larz Gustafsson VIP
varje morgon lyser guld
på nyupptäckta stränder

Oerhört livsbejakande och med en stark livsglädje och ett hopp!
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel