Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av filmen med samma titel, av den stora drömmen inget förnuft bryr sig om...


Into the wild


Den sista färden
det största äventyret

Med jazzen fortfarande pulserande i blodet tar
han ryggsäcken och går utan att se sig om

lätt packning som alltid
Whisky, yxa, kniv, filt, eldstål och rep


Vem vet hur långt färden bär, var målet
hägrar, vart det sista lägret ska slås
vem vet vad som trummat takten till en
sådan längtan





Fri vers av Gawain
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-22 11:19



Bookmark and Share


  VITRIOL
Såg filmen för en tid sedan och tycker du fångar den känsla som jag så påtagligt berördes av. Frihetlig och målinriktat äventyr.

Gillar starkt dina avslutande ord.
2008-07-06

  Arwen
den filmen var verkligen bra..Om jakten på det genuina.. Fint diktat!
2008-05-22

    sunnanvind
mm...den här var härlig! Filmen hörde jag nyss talas om...skulle jag vilja se!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain