Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastar eldklot



i krossad spegelbild
syns spillror av dåtid
pupillernas matta nyanser
lämnar vilsna ögon att somna in

tystnad runt murarna
ingen beträdelse någonsin igen
bakom det som slocknat
av upprepade besvikelser

min skuld är klargjord
fast var avsikterna någonsin onda
om man ingenting kan
om känslor under maskerna

kastar eldklot
mot redan bränd hud
i ett upprepat virvlande
med livsfarliga lekar









Fri vers av devilsangel
Läst 338 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-23 22:08



Bookmark and Share


    Maria Malm
Svårt att hantera känslorna som finns under maskerna..
2008-05-25

  isabel louise
stark poesi om skuld och frustation, hat och vilsenhet...virvlande känslor som bildar eldklot...gillar speciellt första stycket..känns igen..starkt!
2008-05-24

  aol
mycket stark bra poesi som visar skuld av dåtid som bränner
till i nutidklok bra reflektion om en livsyn om att inte veta om
känslorna under masken
2008-05-24

    Lindizz
stannar upp och läser igen och igen, en stark text som här förmedlas mycket väl. Du skriver väldans bra vännen. Applåder.
2008-05-23

    ej medlem längre
Jag förstår känslan i denna mycket väl! Frustation av att ha och inte ha...och vems skulden är....
Stark text om den svåra strid som ibland pågår inom oss...ibland för länge!
2008-05-23

    JJ VIP
Ett slag ur minnet, en strid i det förgångna, men verklig för ögonblicket, nutid i sin grymhet och sårande i sin närhet! Fin dikt! Självklar applåd!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel