Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör du mig vacker


dina ord sjunker in
lättar dimman av saknad
sakta dunstar konturerna
av någon annans ansikte

dina smekningar
varsamt och ödmjukt
ger tid att läka
det jag förlorat i min själ

så kärleksfullt
gör du mig vacker
lämnar ingen tomhet
att sörja det förgångna

du är så nära att så ett frö
men ännu tvekar sommaren
inte redo att möta
världen riktigt än
längst där innanför
i brustna hjärtans landskap

snart ska knopparna vakna
av styrkan i dina armar
som så tålmodigt väntar

på att bli den famn
jag inte lämnar




Fri vers av devilsangel
Läst 338 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-29 18:26



Bookmark and Share


    Lindizz
Väldigt vackra rader, om att våga släppa in någon till sitt inre hjärta, så tolkar jag denna text. Ord med försiktighet och ödmjukhet men ändå hoppfulla. Mycket fint!
2008-05-30

  Michaela Dutius
Du darrar i vinden- fastän den smeker- för nyss var den hård...
Applåd
2008-05-30

    © Birgitta Wäppling VIP
Nära och innerligt, fyllt av hopp.

Här finns flera fina vändningar, t ex denna:

\"du är så nära att så ett frö
men ännu tvekar sommaren
inte redo att möta
världen riktigt än\"
2008-05-29

  genni VIP
känns som om kärleken är stark
2008-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Snart tvekar den inte längre...
2008-05-29

  isabel louise
åh så underbart vackert!! applåder och guldstjärna!
2008-05-29

  aol
så trösterikt härlig dikt blev så rörd
2008-05-29

    Melona
Tack för att jag fick läsa din tröstefulla dikt som gör mig glad och
bär på mycket sanningar om att våga släppa in någon
där det gjort som allra ondast.

Vackert, som tusan...
Applåd!
2008-05-29

    Maria Malm
Kärleken som gör en vacker..som tålmodigt väntar..ljuvligt
2008-05-29

    ej medlem längre
En dikt i att leva i nuet...njuta av det som händer i kropp och själ just nu...gårdagens ansikten bleknat...morgondagen bestäms inte här och nu...*L*
Sannerligen en förnöjsam text!:)
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel