Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll hjärtat stadigt


lägg skuggor runt min vilsenhet
som döljer det ångern byggt
ge mig förlåtelse i mig själv
vägledning från förtvivlan

släpp in ett ljus som genomtränger
dödens starka röster
lämna mig inte där
jag ensam blöder sönder

håll hjärtat stadigt
i lojala starka händer
till darrningar upphör
i ett ändlöst ekande själshål

var finns jag själv
när allt är uttömt
men ändå utan insikt
vad betyder jag för någon
när jag ändå aldrig duger
inte räcker till




Fri vers av devilsangel
Läst 386 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-02 14:49



Bookmark and Share


  Agnes
Du är en given mästare på den här sortens texter. Gillar absolut ditt anslag; lägg skuggor runt min vilsenhet. Vackert...
2008-06-03

    Maria Malm
Så fint skrivna rader..svårt när man inte känner att man räcker till..fast man egentligen gör det och det alltid finns i alla fall någon som tycker det..
2008-06-03

    Lindizz
smärtsamt, sorgset som fångar läsaren direkt, fina poetiska ord i ett gott flöde.
2008-06-03

  Maria Zena Viklund
om att vara utlämnad till något som man inte kan bära upp is ig själv, känslan av att vilja omfamnas så väl skrivet här, vackert!
2008-06-03

  Michaela Dutius
Älskar denna text-den är så skimrande vacker- lägg skuggor runt min vilsenhet- doftande poesi och tung verklighet!
2008-06-03

    ej medlem längre
Mycket bra text med fina formuleringar och poetiska verser...
Fundera lite om sista versen ska vara kvar...jag tycker att \"i ett ändlöst ekande själshål\" är ett bra slut...
2008-06-02

    ej medlem längre
Oh du upphör aldrig med att förvåna, underbart vackert och skört skrivet!
2008-06-02

  Aisha VIP
....mycket starkt berörande....

\"håll hjärtat stadigt i lojala starka händer\"

\"var finns jag själv\"

du har mycket insikt och visdom att ge vidare.....
A.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel