Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du doftar i själens innersta


jag önskar du fanns här
i min längtande famn
som av tomhet förgäves
ropar ditt namn

du doftar i själens innersta
och jag vill ge dig tid
att se vad tro kan bygga
i det som fanns
i det som vi var

jag vet att det är svårt
när stormvindar drar förbi
att känna smaken
av havets sälta
men jag finns kvar
i vågornas starka strömmar

kanske håller jag fast
vid en låga
som redan slutat brinna
envist väntande
på vår allra första kyss
i sin blommande födelse

där drömmen förverkligas
och vi blir ett




Fri vers av devilsangel
Läst 392 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-04 12:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Längtande- vek- stark allt på samma gång
2008-06-05

  Kristina Wallbing
Jag läser din dikt som en beskrivning av \"själens mörka natt\", om en längtan till något bortom det gripbara, till något större än mig själv.
2008-06-05

    Maria Malm
Med fina ord är längtan beskriven.
2008-06-05

    sunnanvind
Så vackert!
2008-06-04

    ej medlem längre
hmmmm....
Vacker kärlekspoesi:))
2008-06-04

  aol
så vacker längtansfull kärlekspoesi
som grep mej så i hjärtat

läs min dikt kär den önskar jag dej
2008-06-04

    JJ VIP
En vacker längtan, ihärdig och kärleksfull! Mvh. JJ.
2008-06-04

  friheten
Mkt bra skriven
2008-06-04

    Bodil Sandberg
O så vackert så underbart mjukt och varmt...i dessa ord må längtan och kärlek segra!!
2008-06-04

    Lindizz
Så vackert i sin sorgsna ton om kärlek, hittar så många delar i texten som jag verkligen gillar.
\"kanske håller jag fast
vid en låga
som redan slutat brinna\"

Så starka ord, som känns. Väldigt fint skrivet vännen.
2008-06-04

  genni VIP
Wow, det här var starkt, applåd...
2008-06-04

  Maria Zena Viklund
hur något håller sig kvar och hur vackert du beskriver det, även i vågornas starka strömmar, applåder!
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel