Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt finns kvar inom mig


om jag slöt mina ögon så hårt
att skuggan av dina svek
bleknade bort
i det djupaste av stenars rötter

då kunde jag andas luften
där tilliten lagt sin lojala hand

om jag bad dig ödmjukt
i botten av din kalla grav
att avlägsna dig
ge mig den frihet jag sökt
under alla mörka år

skulle du då unna mig

om jag förklarade
att dina händers tortyr
ordens kränkande tsunami
blivit en ledsagare
ett självförsvar
med kolsvart bindel
för mina ärliga ögon

för allt finns kvar inom mig

om jag lovade dig
rent och heligt
att min kärlek till dig
alltid existerade
även om den sov någonstans
under hatets mäktiga tron

skulle du tro mig
och förstå
att jag bara var liten






Fri vers av devilsangel
Läst 354 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-05 12:15



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Härligt flödande text
som sveper med sig läsaren
och lockar till läsning, rad för rad.

t ex här:
\"blivit en ledsagare
ett självförsvar
med kolsvart bindel\"

Avslutningen är fin:

\"skulle du tro mig
och förstå
att jag bara var liten\"

Applåd!
2008-06-05

  Michaela Dutius
En mycket fin text som går rakt in i hjärtat och stannar- som de flesta av dina texter!
2008-06-05

    JJ VIP
En frågande som söker sitt svar, en litenhet som vädjar till förståelse ... vädjar om förlåtelse... Berörande skrivet! Mvh. JJ.
2008-06-05

    Lindizz
En text som griper tag inombords, sorgset, smärtsamt....välskrivet. kram
2008-06-05

  Ronny Berk
så väl mörknadens känslor beskrives i den texten...frihetens sökande omfamnas...ja...
2008-06-05

    ej medlem längre
Ryser...
Fenomenalt framtaget om det svåra i som jag tror barn/förälder relation att nå fram till varandra...
2008-06-05

  Larz Gustafsson VIP
skulle du tro mig
och förstå
att jag bara var liten

Bedårande.
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel