Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smeker vågor längs huden


du min ljuva längtan
fyller varje sinne
med mjuk beröring

din mun är solen
som hettar
innanför mina lår
fuktar läppar
med tungans lek

dina händer havets bris
smeker vågor längs huden
sanden din åtrå
strör guldkorn
gör mig vacker
fulländad älskad







Fri vers av devilsangel
Läst 368 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-06 10:47



Bookmark and Share


  isabel louise
vackert!!
2008-06-15

    Maria Malm
Sensuellt och vackert.
2008-06-08

  Lasseman VIP
Åh! åtrå poesi av skönaste art.. nog för att jag hade det varmt här! men nu blev det rent av hett.. applåder
2008-06-06

  häxanmara
Så vackert...
2008-06-06

  ~~*MariamAurore*~~
så vackert
att jag får gåshud

*applåder*
2008-06-06

    ej medlem längre
Sensullt vackert poetat om åtrås längtan:)
Fiiiiiiiiiiin!
2008-06-06

    JJ VIP
Hett och vackert! Längtande tillfredsställelse! Mvh. JJ.
2008-06-06

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert målas känslor upp
åtrå och hunger
och fulländad, stillad längtan
2008-06-06

  Michaela Dutius
Oerhört vacker- längtan och åtrå och stillad hunger
2008-06-06

  Ronny Berk
som i vackerhets längtans finnanden den smekande poesin...så närvarande i sina vågrörelses böljesånger... tycker mycket om...ja...
2008-06-06

    sunnanvind
Hett o vansinnigt vackert o ljuva smekningar!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel