Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan insikt, svek och förnedran...


Min kärlek

Jag sitter här och sörjer
sörjer min kärlek till dig
En tår letar sig ner över min kind
och den följs snart av många fler
Varför måste det vara så här?
Varför kan jag inte bara glömma dig,
sudda ut dig från mitt liv
Glömma dina ögon,
som jag så många gånger drunknat i
Glömma din mun,
som jag älskar att kyssa
Jag önskar ibland att du ska såra mig
istället för att vara så kärleksfull
Jag önskar ibland att du ska krossa mitt hjärta
istället för att få det att leva
De säger ju,
att en brustet hjärta inte varar för evigt
och det bli ju ändå aldrig vi, på riktigt
Så varför kan jag inte bara glömma dig?
Jo, jag vet,
de har fel!
Om du skulle krossa mitt hjärta
skulle jag aldrig bli lycklig igen
Så därför lever jag hellre
med den smärta och gråt
min kärlek till dig ibland för med sig
För det är dig
och bara dig
jag älskar




Fri vers av Jessi
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-07-02 22:27



Bookmark and Share


  Markattan
En vacker, aningen vemodig och känslofylld text om kärleken den underbara, kärleken den svåra.
2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi