Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet vem du är...


Min gröna kanin


Min gröna kanin
är snäll och ödmjuk
och är mig
så kär
Min gröna kanin
har en alldeles egen,
speciell plats
i mitt hjärta
Min gröna kanin
klarar jag mig
inte utan

MEN...

Min gröna kanin säger
att den jobbar för
att jag ska klara mig
utan den
Trots att man
inte kan
klara sig utan någon
man tycker om!
Hon drar när det är
varmt ute
när det är som
jobbigast
Hon drar
utan att säga
var
Jag längtar
men min gröna kanin
längtar inte
Hon betyder
och är speciell
för mig
Trots att jag
inte betyder

Jag är så arg
och ledsen!

Var är du,
min gröna kanin?




Fri vers av Jessi
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-07-02 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi