Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen efter



den kvällen jag förlorade dig
spred regnet utanför fönstret
sig in mot min själ

den natten jag förstod
att ingenting blev sig likt igen
försökte vintern vakna
men inte ens snön
ville falla i det döda inre

morgonen efter jag förlorat dig
var minusgraderna ilskna
marken frös till is
och även mitt brustna hjärta





Fri vers av devilsangel
Läst 431 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-06-17 13:49



Bookmark and Share


    sunnanvind
En förlust förkunnas, på ett starkt sätt av dig här! Målande i bilder förhöjer texten!
2008-06-26

  Aisha VIP
...otroligt stark....
du har tolkat en svår känsla på ett suveränt sätt!
applåd!
A.
2008-06-18

    ej medlem längre
Starka naturmetaforer i denna vemodiga alster!
Så ruggigt kan det kännas att förlora den man älskat...
Välpoetat!
2008-06-18

    Bodil Sandberg
Så sorgeligt..så fyllt av smärta och vanmakt..ja onekligen posei som går rakt in!!!
2008-06-18

  Micael Axelsson
Laddat med så mycket smärta, ty inte ens kylan kunde sätta sitt märke i det inre. En paralyserad stumhet
2008-06-17

    © Birgitta Wäppling VIP
Vibrerar av närvaro och beskriver känslorna precis såsom de är...!
Fint skrivet.
2008-06-17

  aol
ruggigt vacker poesi
2008-06-17

  Lena Renman
Skickligt väver du samman yttre händelser som får inre konsekvenser med det utanför i årstid väder och vind. Applåd

Lena
2008-06-17

  Nasrin
mycket stark, vackert och det berör mig. applpder!
2008-06-17

  friheten
En stark text som verkligen berör
2008-06-17

    Lindizz
En stark text som biter tag inom mig, gör ont...grymt bra förmedlad känsla, snyggt poetat!
2008-06-17

  Simmerskan
snygg litet verk som förmedlar käsnaln precist!
2008-06-17

    JJ VIP
En svidande förlust är avkunnad, såren smärtar och saknaden tär, men det finns en vink om att diktjaget kom igenom, kanske inte helskinnad men till ett hopp att läka! Mvh. JJ.
2008-06-17

  Elaine.S VIP
Man riktigt känner kylan som läggs som ett täcke över allt.....
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel