Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I våra havsdjupa samtal



i din närhets mjuka smekning
dunstar mörkret från min själ
vackra ord om ärlig ömhet
väcker livslusten igen

i våra havsdjupa samtal
finner vi bedårande snäckor
att trä på obrytbara själsband

utan villkor älskar jag dig
utan frågor låter du mig
för du vet så väl

att min oändliga ocean
av kärlekspoesi
är en tillägnad

åt dig




Fri vers av devilsangel
Läst 440 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-18 14:54



Bookmark and Share


    vide
underbart,,,,,
fint det där med att trä ett \"själsband\" :-)
2008-06-22

    Bodil Sandberg
Så fint..så underbart..samtal på det djupaste djup..där allt är är möjligt ..där fullkomlighet råder..ett kärt bokis!!!
2008-06-19

  Lars Granlöf
Någon borde vara lycklig tycker jag.
för att få sådana vackra ord tillängnade till sig
de är inget annat än en gåva.
2008-06-19

    ej medlem längre
Härliga havsdjupa ord till en man håller av!:)
Väldigt vacker!
2008-06-18

  Hannadraken
i våra havsdjupa samtal
finner vi bedårande snäckor
att trä på obrytbara själsband

låter jag vara dikten för mig. vackert!
2008-06-18

    sunnanvind
Vad vackert skrivet! Vacker tillägnan!
2008-06-18

    JJ VIP
Så vackert, vilken vacker poesi! Vilken vacker tillägnan! Din ocean är stor! Mvh. JJ.
2008-06-18

  friheten
En sådan vacker kärleksdikt till någon, tur för den som får chansen att veta det du känner.
2008-06-18

    Lindizz
vackra rader skrivna ur hjärtat till någon speciell....
2008-06-18

  Aisha VIP
....oh....tycker mycket om detta...
\"utan villkor älskar jag dig
utan frågor låter du mig\".....
så rent...så ursprungligt...så åtråvärt....
A.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel