Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är en gåva, kan inte smärta, ska bli lycka, kan inte göra lida... Ska levas, inte överlevas!!


ESSENSER...

LÄNGTAN...
Sångens noter
skriven på sten
smärtans sötma
charmig dröm!

TÅRAR...
Man inte ser
mina och dina
ansiktslös smek
vindens vingar!

TANKAR...
Ömma molnen
känslor vi delar
luften vi andas
olika tid och rum!

KROPPAR...
Himlen havet
utan röra vid
beundrar varandra
hemlig begär!

MINNEN...
Saknad famn
kysser vår hud
brinner av lust
aldrig upplevt!

ORDEN...
Strålar inifrån
lyser mörka vägar
är min röst
bär din magi!

KÄRLEKEN…
Hungriga händer
nakna ömma själar
efter tröst
lovtal till änglar!


© MP-havsbris/2008




Fri vers av Havsbris
Läst 682 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-06-18 16:38



Bookmark and Share


  mare VIP
WONDERFUL !!
....ljuvliga rader om kärleken.....som verkligen ska levas !!!
2008-06-20

    Mossa
mmmmmmm!!
2008-06-19

  Quasimodo
Får en känsla av att sitta vid havet i skymningen,
när dyningarna sävligt rullar in, som för med sig dofter och smaker, av någon som är långt borta men samtidigt så nära,
i drömmar och fantasi, i längtan och till lust,
i själars väntan och beröring för alla sinnen!!!

Den här tar jag till mig för smaken och doften ur livets hav och bokmärker!!
2008-06-19

  Don Jorgé
Ack så bra.
2008-06-19

  Elin Katten Lo VIP
As usual, du rockar. Jag ska se till att hitta en grabb att kära ner mig i. Då ska jag läsa en dikt du skrivit för honom.

Tack!
2008-06-18

  Elaine.S VIP
Vackert sätt att skriva på och orden är så ömma,innerliga och lustfyllda...
2008-06-18

  * Ammi *
ja kärleken innehåller alla ingredienser men visst kan den smärta!
mycket vackert kära vännen!
applåd
2008-06-18

  Dontlove
Så vackert skrivet
som alltid när du skriver :)

många applåder
2008-06-18

  Lejonhjärtas poesi
Så härliga känsloessenser!
2008-06-18

  Fredrik P. VIP
dikten har en tematisk
stegring och höjdpunkten
blir inte oväntat KÄRLEKEN!

/Hungriga händer
nakna ömma själar
efter tröst
lovtal till änglar!/

vackert!
2008-06-18

  Fredrik Stillesjö
Hej Havsbris!

En svit av essenser, som färgar toner... Hälsar Fredrik
2008-06-18

  friheten
En vacker kärleksdikt som känns in i själen
Tack gumman!
2008-06-18

  Sladjana Zubcevic
\" ... TÅRAR...
Man inte ser
mina och dina
ansiktslös smek
vindens vingar! ... \"

SÅ VACKERT !
2008-06-18

  anits VIP
En underbar vacker
kärleksdikt
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris