Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dyster dag

Dyster musik blir min bibel
och min stärkande medicin.

Dystra färger blir min vardag
något jag lär mig leva med.

Jag har lärt mig
att så fort man blir lycklig
kommer man bli olycklig
för samma sak.
Därför är det bättre att välja sida.
Och jag har gjort mitt val.

Jag vill hata dig
(men istället älskar jag dig mer än någonsin.)




Övriga genrer av syster pion
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-07-05 11:39



Bookmark and Share


  Jessi
Åååhh, valet ja.... Fint skrivit!
2005-07-16

    BrokenHearted
Sista meningen e super :)... känner igen mig.. ofta vill man hata ngn men älskar istället den personen.. och vandrar fram och tillbaka mellan att älska och hata..

fint skrivet..
2005-07-05
  > Nästa text
< Föregående

syster pion