Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under månens sken


min dröm som jag lägger
under kuddens doftande längtan

är den där vi vandrar
med sammanflätade händer
längs blomstrande ängar

en dans tätt intill
så nära så nära
smekande händer mot brinnande hud
andetag mot min hals
berusar förför

kyssen vid solnedgång
sedan älskar vi hett
under månens sken
där våg möter hav

blir vi ett i varandra




Fri vers av devilsangel
Läst 324 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-20 12:28



Bookmark and Share


  isabel louise
underbart vackert och somrigt!!
2008-06-25

    Bodil Sandberg
Jag sitter här och blir alldeles till mig för det här är så otroligt
måleriskt och ljuvt..vilka bilder du bjuder..mums så vackert!!!
2008-06-25

    sunnanvind
Mycket vackert om drömmande längtan!
2008-06-22

  Maria Zena Viklund
mycket vackert! där våg möter hav blir vi ett med varandra!
2008-06-22

    © Birgitta Wäppling VIP
Fjäderlätt och sammetslent om en midsommaraftons dröm.
2008-06-22

    JJ VIP
Låter som en midsommarnatts dröm! Vacker smekande läsning! Mvh. JJ.
2008-06-22

  Jesper Kling
Som sammet.
2008-06-21

  genni VIP
En underbar kärleksdikt
2008-06-20

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-20

  aol
passionerat härligt vackert bara vara just i ett härligt nu
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel