Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje rot av slocknat liv



rädslans ömma kvistar
bryts det ögonblick
när hårda stormvindar
öppnar himlens förfall

trädet under torkad mark
törstar livlöst
när kärleken blir meningslös

varje rot av slocknat liv
är mitt hjärtas kvävda längtan






Fri vers av devilsangel
Läst 404 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-22 17:02



Bookmark and Share


  isabel louise
applåder!!!
2008-06-25

  ~~*MariamAurore*~~
underbar ,otrolig poesi
som stannar kvar
i minnet
2008-06-23

    JJ VIP
Vemodiga rader! Tror egentligen inte att roten nånsin dör... fin dikt! Mvh. JJ.
2008-06-22

    ej medlem längre
Meningslös kärlek....hmmm, ja visst kan det kännas så ibland om man ger och ger och inget får tillbaks till exempel...
Snyggt poetat!!
2008-06-22

    vide
mycket vackert.... tycker mycket om ditt sätt att blanda orden
2008-06-22

  aol
strålande vacker poesi domtvå sista rderna så vackra
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Den enda meningslösa kärleken jag kan tänka mig är den obesvarade.
2008-06-22

    sunnanvind
Överlevande kärlek...som ändå känns meningslös...vackert!
2008-06-22

  Maria Zena Viklund
de två sista raderna är strålande, bra skrivet!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel