Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl vackra ängel



nu går jag vidare
min älskade kära
på nya stigar
ska jag vandra
med mjuka stolta steg

dofter ska berusa
vindar smeka mig lugn
djupa ord ska beröra
men aldrig som dina

Du finns kvar...

för alltid inom mig
har du en plats
i min själ, mitt hjärta
ingen har sett mig
som dina ögon har
ingen har rört mig
så ömt som du

farväl vackra ängel
det är tid
att flyga ett annat håll
bort från stormarna
som river ner och förstör
bort från orden
som sårar
när jag inte orkar älska dig

flyg nu högt
på modiga vingar
in i någon annans hjärta
lämna spår som inte
hårda havsvågor
spolar bort

flyg din väg
innan jag brister




Fri vers av devilsangel
Läst 448 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-24 16:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Plgsamt farväl beskrivet så vackert- ja det svåraste är att förvandla sin kärlek till en bro för någon att lämna på...
2008-06-26

  Maria Zena Viklund
vackert skrivet om ett farväl,applåder!
2008-06-26

    Bodil Sandberg
"nu går jag vidare..på nya stigar ska jag vandra med mjuka stolta steg"...visaste kloka ord som förmedlar styrka..men man anar också hur hjärtat brister och hur ont det måste göra!!

Vackraste gripande rader min vän!!!
2008-06-25

  ~~*MariamAurore*~~
man känner
den brännande smärtan
i själen
i denna dikten
bländas jag av den

så vackert och så
underbart skrivet
jag är förstummad
2008-06-25

  Aisha VIP
..."flyg din väg innan jag brister."
det där känns ont kan jag säga.....
så otroligt vackert och fint fångat!
A.
2008-06-24

    sunnanvind
Berörande vackert avsked till någon som betytt / betyder mycket!
2008-06-24

  genni VIP
Lugnt och stilla går du vidare, men känslorna av kärleken finns kvar...tolkar jag rätt? Vackert skrivet.
2008-06-24

  isabel louise
åh så vackert!! helt underbar poesi som berör! kram
2008-06-24

    ej medlem längre
Farväl...eller jag hoppas det inte blir farväl...*L*
Liiiiiiite svävande men vacker!!
2008-06-24

    Lindizz
Dessa ord berörde starkt

"flyg din väg
innan jag brister "

vackra rader med värme och omtanke. vackert i sorgsna toners farväl. Fin titel.
2008-06-24

    JJ VIP
Ett tungt men ändå älskande farväl... Riktigt fint skrivet! Rader av avsked och smärta känns i mig då jag läser... Mvh. JJ.
2008-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Berusande dofter...
Suck...

Farväl är så smärtsamma.
2008-06-24

  Elaine.S VIP
Milda , vackra ord uttalade av omsorg, trots all smärta de rymmet..
2008-06-24

  Sladjana Zubcevic
" flyg din väg
innan jag brister "

SMÄRTSAMT VACKERT
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel