Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamna ditt värde


vänd bort från sträva händer
som river hårt i slutna köttsår
livlös blick blundar kallt bort
dina sårade blodtårar

se dig själv i framstegens spegel
så vacker är bilden
var stolt över det

lossa greppet
om maktlöshetens förrödiska kraft
omfamna ditt värde
som livet gett dig
du är för fin för att falla
i ondskans grop

låt honom inte dra dig med
under havsytans starka strömmar
där de förlorade själarna drunknar

banden er emellan
vilseleder förblindar
dig för vad omtanke är

men din famn kan endast trösta
när han ser kärlek i livet
inte i döden






Fri vers av devilsangel
Läst 367 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-26 08:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En helt otroligt stark text som berör, river upp och ger tankar!
2008-06-26

    Lindizz
Oj min vän vilken fin text, kan bara hålla med Rita och Sunnanvind. Du har verkligen fått till en underbar text med många bilder och tankar. Kanon skrivet!
2008-06-26

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-26

    sunnanvind
Ritas väl utformade kommentar snor jag här, jag kunde inte sagt det bättre själv! Applåderar!
2008-06-26

    ej medlem längre
Jag får så många bilder av denna att jag vågar mig inte på en tolkninng utan applåderar ditt vackra språk och fina formuleringar och vändningar i texten!
Bravo!
2008-06-26

  Elaine.S VIP
Så underbara att ord att ta till sig, och ta med sig ut i denna nya dag. Underbar titel
"se dig själv i framstegens spegel
så vacker är bilden
var stolt över det"
2008-06-26

  Maria Zena Viklund
så vackert du skriver om att omfamna sitt värde, och du kunde ha skrivit direkt till mig,

"lossa greppet
om maktlöshetens förrödiska kraft"

hur det drar ner förtar tills ingen kraft finns kvar, en riktig styggelse.

mycket bra skrivet!
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel