Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser men kan ej brå

En vind, en bris lätt nudda mig
En våg som slå mot strand
Dynen klädd i vackert gräs
där solen värmer sand

En rand av vita snäckors skal
dit vågen ej kan nå
som sökt sig från Poseidons sal
jag ser men kan ej brå

Ett skepp där vita segel slår
det låter som en sång
jag utan skor i sanden går
till måsars skri och doft av tång




Fri vers av Thommy
Läst 564 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-27 19:20



Bookmark and Share


    JJ VIP
Det här är riktigt bra! Känner hav och sommar! Snyggt språk!!! Mvh. JJ.
2008-07-22

  Bodil Sandberg
Jag sjunger den..ja för vad annat gör man.. den VILL sjungas..underbart vackert Thommy!!!
2008-06-29

  devilsangel
Vackra sommarbilder målar du upp...
2008-06-29

  Lyckohäxan Enediel
Åh blir alldeles salig när jag läser och målar bilder inom mig nu...ljuvligt vackert!
2008-06-28

  Erik L
Fint skrivet och roligt att - äntligen - få läsa något nytt från din penna!
2008-06-28

    sunnanvind
Underbart hälsar Sunnanvind!:))
2008-06-27

  Tärningen är kastad
En härlig strandpromenad, just en sådan som jag skulle behöva nu.
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy