Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2008


Säkrad tanke



Detta är säkert :


allt och alla


kommer att besegra mig


vid ett eller annat tillfälle.




Fri vers av Arowana
Läst 346 gånger
Publicerad 2008-07-14 02:27



Bookmark and Share


    Louvisa
Vilken skön och insiktsfull tanke!
Ger mig något att fundera över...
Trevligt att se dig här igen!
Kram
Louvisa
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana