Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Svag för poesi

Jag är trött men jag är vaken

förstår jag sovandets poäng?

Jag är den morgontrötta kraken

som aldrig kommer i säng 

  

Jag är löjligt svag för poesi

men borde nog sova nu

Vilans tider är tydligen förbi

och orsaken till det är du!

 

Låter inte ögonlocken falla

god läsning ger energi

snart känner jag er alla

genom nätter av naken poesi




Fri vers av Kalle.O
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-16 15:03



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tänk vad underbart att denna sajten finns när man är sömnlös. Alternativet kan ju vara trista filmer......nej tacka vet jag POESI
Tack för dessa fina rader! Applåd
2008-07-24

  Bibbi VIP
Känner igen det här tillståndet som Du beskriver.
Applåd och bokmärke.
2008-07-16

  Maria T
Ja, poeter.se lockar
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O