Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En het önskan emellanåt. © Erik Brickman 2008


Låt mig



Låt mig gå in

i en inte ens

önskad stasis


Låt mig få göra

stillatigande rörelser

i obemärkt beundran

av ett långsamliv


Söka detaljer

i trög existens


Låt mig vara grenen

i skogen som vajar

och ser, fast inget märker


Som vänder blicken innanför barken

och aldrig ger sina pupiller

till världen


Som blöts och torkar

och åldras, glöms bort


Där jag verkligen känner

tiden och inte målet


För så känns det

numer,

vägen är allt

och målet är intet.




Fri vers av Arowana
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-16 22:38



Bookmark and Share


    Louvisa
Vad?
Du gjorde om den!
Den blev bättre, eller hur?
2008-07-19

    Louvisa
Insiktsfullt och finstämt1
(skulle enligt mig vinna på att inte punkteras, men det kanske är en smaksak)
2008-07-17

  Virgo Cinnamon
Ja.
Låt mig också.
Den här
*andas*
det jag behöver

(även om jag tycker
att vägen också ger mycket.
men den här kan tolkas lite
olika av olika individer)

Väldigt "andlig" text för mig.
Väldigt fin.
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana