Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och köp konserverad gröt . . . (historien om HUX FLUX)



Beskåda dessa underbara produkter
som kommer att glädja ert liv varje dag
som kungens nya kläder kommer ni att
bli hänförda av dessa produkter!

HUX FLUX, ja så heter de och de är
mirakelmedicin mot allt och då menar
jag allt en bonde i Hedemora gillade inte
granngården han spred ut HUX FLUX och
HUX FLUX var den borta  . . . inte nog med
det även den vresige och gnetige bonden
som bodde där var spårlöst försvunnen
ut i tomma intet . . .

Så vänner kom närmare, kom närmare
du där herren i rosa ormskinnsbyxor
jag skulle kanske få göra en demonstration
rent av på eder?

Nehej inte det . . .
Kanske damen där i mossgrönt med den
skällande hunden då?

Nehej inte det heller . . .

Jag försöker ju bara att glädja de köphungriga
eftermiddagsflanörerna här och så möts man
av en massa vresiga människor . . .

Men nåväl gott folk titta då här när jag provar
det på mig själv då!

. . . .
En ändlös tystnad spred sig när manen tog fram
en burk och hällde över sig själv och framför deras
häpna ögon såg de honom försvinna i tomma intet.

Så gott folk, HUX FLUX försvann med honom och
det är väl kanske bäst så . . . eller?








Övriga genrer av DanSan
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-17 21:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
skrattar gott ..sannerligen en förnöjsam historia om hur gröt kan göra underverk..inte bara i magen..nej långt mer än så förinta fiende med all hans ägor..så synd tycker jag att han bara försvann den där mirakulixen..han kunde fått sälja lite te mig..jag hade nog kunnat dra nytta av slikt gomos.har en del otalt med grannen..hehe..underbart detta käre DanSan!!

APPLÅDER!!!
2008-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Ett verk av Hux Flux Klan...
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan